Weight Watchers Og Slankende Verden

Slankende Verden

At tabe 0,5 kg til 1 kg legemsvægt per uge betragtes som sundt. Mennesker, der tabe sig meget hurtigere, har en tendens til at miste det meste vand vægt (som er straks genvandt). De kan også risikere at miste muskelmasse, også kendt som lean masse, som kan bremse dit stofskifte og have andre negative effekter. Lederen var venlige, nede på jorden og ikke prædikende på alle. Hun viste, at gruppen af nye snedkere, et foto af hende, før hun blev ansat for to år siden, viser os et tydeligt eksempel på, hvor langt hun er kommet ved hjælp af planen. Hun fortsatte med at gå gennem det grundlæggende - hvad syns var (som weight watchers point), hvad der gjorde op gratis" fødevarer (du kan spise masser af disse), hvad er speed" fødevarer (masser af frugt og grønt muligheder, der vil bidrage til at fremskynde dit vægttab) og den sunde a-og b-valg. Jeg har endnu ikke fuldt ud regne det hele ud, men hver enkelt af os blev udleveret en pakke med forskellige forklarende hæfter. Ved afslutningen af den proces, jeg gik på vægten, så en figur, der var højere, end jeg troede det ville være, og svor aldrig at se det igen. Jeg gav mig selv et mål at være faldet med 2 sten (28lb) ved slutningen af sommeren, som ville have mig om på halvvejen for at rette mål vægt.

Lidt efter lidt er planen, mindre mål før længere marathon, som det var.

Hvad gjorde jeg gerne det, fordi det hos os meget længere end vores unge år.
Eller måske, hvad der gjorde, at jeg ikke ønsker fra det. Der syntes den nemmeste udgangspunkt. Jeg gik en tur i de lokale butikker og sad på en café, udenfor, det var en smule koldt, men hey, det ville brænde flere kalorier.

Ingen stop, ikke selv gå der, kalorier, glemme dem, det nu måtte være noget jeg kunne holde resten af mit liv, ikke bare for nogle få måneder. For det første tog jeg min gang, og havde min kaffe og talt med overvægtige mennesker, der passerer forbi, så kiggede jeg på deres gangart, hvordan de gik, hvad de havde på, hvordan de holdt sig. Jeg var også nødt til at minde mig selv om, at jeg var ikke så ung længere, og jeg ville ikke se 18 igen, fordi jeg kunne slippe 3 sten eller derover. Jeg var nødt til at rewire mit hoved med hensyn til min egen krop image, og hvad jeg egentlig ønskede at opnå.

Jeg har nået personlige mål af mig selv, og har brugt Weigt Watchers slankende verden. Både konsulenter var temmelig dårlig til at være ærlig, men med ww jeg var fast besluttet på at gøre det, og så gjorde jeg, og transporteres på at gå indtil jeg nået målet, og det var så i går til mig. Jeg derefter holdes for et år eller så, før du begynder at lægge vægt på igen, da min mand gik tilbage til arbejde og stoppede madlavning alle familiens måltider. Jeg afskyr madlavning, så ville gøre det for børnene, og så spiser skrald mig selv...

anyway jeg prøvede SW og troede, at de ideer, der ligger bag, at det blev klart i retning af mere sunde vaner end Ww, men det betød, at mere madlavning og som jeg nævnte konsulenten var bare ikke god til sit job, og tryk på affald SW barer osv var en smule meget... anyway, hvis folk elsker grupper og finde den støtte, hjælpsomme og hvis det hjælper så stor, men jeg er enig i det er noget folk ikke kan gøre på hjem og forståelse af ernæring i modsætning til at tale i point, syns osv bare giver mening. Jeg nød din artikel.

En anden af de spændende og nyttige fordele af grøn te som en vægt, løsning er den måde, hvorpå det forhindrer kroppen i at producere mere fedt. Dette virker stort set gennem det faktum, at grøn te indeholder en masse ting, som kaldes polyfenoler til At forstå, hvordan polyfenoler hjælp, vi først nødt til at forstå, triglycerid. Når vi spiser eller drikker sukker og fedt at dette brændstof derefter bliver forvandlet til noget, der hedder triglycerid Dette triglycerid er produceret i leveren og i kroppen, tarme, og derefter transporteres ud til forskellige dele af kroppen. Triglycerid er noget, vi har brug for at være sund, men når der er for meget af det i kroppen bliver omdannet til fedt, der er, når problemerne begynder. Hvis vi går tilbage nu til dem, polyfenoler, der kan findes i stort tal i grøn te, vil vi se, at disse stoffer er fantastiske til at hjælpe kroppen med at slippe af med overskydende triglycerid sikkert og sundt.

Det hele lyder en smule kompliceret, men det endelige resultat er, at drikke regelmæssig kopper grøn te kan hjælpe din krop til at skære markant ned på mængden af fedt, den producerer.

Grønne kaffebønner i deres 100% ren form blev gennemgået af forskere, og forskning har vist, at de er meget gode til vægttab på en naturlig måde. Ristede kaffebønner har en behagelig aroma og også de har en rig smag. Imidlertid person, der er nødvendige, ikke stegt, men grønne bønner for den fulde og naturlig sundhed. Det er også kritiske, når de blev snydt. Forfatterne bag den nye undersøgelse mener, at grønne bønner af og passer bedst for billige, hurtige og effektive vægttab. 16 unge, voksne personer, der lider af fedme deltog i denne undersøgelse, er de resultater, der blev præsenteret ved nationale møde i American Chemical Society i San Diego. I første omgang blev de givet lave doser af grøn kaffe ekstrakt, så tog de en høj dosis af det samme grønne og supplere, og en placebo. Selv om undersøgelsen var lille, og resultaterne var slående: de emner, der har modtaget den fulde dosis af grøn kaffe ekstrakt tabte i gennemsnit 17,5 pund 22 uger, og deres samlede kropsvægt faldt med 10,5%! Dette er et gennembrud i videnskaben om naturlig sundhed og tab af overskydende vægt!